Ajudes compra cotxe elèctric 2019

Subvencions als cotxes elèctrics

Tornar a començar un post amb l’aproximació que 2019 serà l’any dels cotxes elèctrics potser és una mica repetitiu, ja que cada any sembla que ho ha de ser. Però el fet que hem tornat a recuperar el bloc, i ens animem a escriure, és que alguna cosa ha canviat, pel que fa a models, prestacions, i ajudes.

Hi ha hagut canvis entre el primer post de 2011 Canvi de xip amb els cotxes elèctrics, i el primer de 2019 Quin cotxe elèctric em compro, canvis en forma d’avenç en la implantació d’aquesta tecnologia i aquest canvi cultural, sobretot reflectit en les diferents notícies que hem anat seguint durant els darrers anys.

Quines ajudes hi ha?

En aquest sentit, una bona notícia són les ajudes per a la compra d’un cotxe elèctric, subvencions sobre les quals val la pena informar-se per veure les possibilitats de rebaixar el preu de compra. Aquest començament de 2019 hem llegit notícies a 3 nivells:

  • La Generalitat donarà ajudes de 5.500 euros per la compra d’un cotxe elèctric (sota condicions).
  • Ajudes per a la instal·lació de punts de càrrega de cotxe elèctric.
  • Pla Moves 2019, ajudes per a la compra de cotxes elèctrics

Veurem com evoluciona la proposta, i si aquestes subvencions poden ajudar a fer créixer el número de cotxes elèctrics circulant per les carreteres, veure més cotxes segur que ens anima a unir-nos a la mobilitat elèctrica.

T’interessen les ajudes per als cotxes elèctrics el 2019?

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat