Els cotxes elèctrics als Premis Blocs Catalunya 2011

Ja estan en marxa els Premis Blocs Catalunya 2011, organitzats per l’associació STIC.cat, i des d’avui ja pots participar i votar els blocs que s’hi han presentat, entre d’altres, el Bloc dels Cotxes Elèctrics.

El procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2011 està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi, només cal que et registris com a usuari a la web de STIC www.stic.cat. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password o directament amb l’usuari personal de Facebook o Twitter. Res, en ments de 10 segons estàs registrat.

Per trobar-nos, el Bloc de cotxes elèctrics ha estat inclòs a la categoria Cultura i Tendències. Es tracta d’una iniciativa per tal d’organitzar la informació al voltant dels cotxes elèctrics i fer-la accessible i útil per a tots. Si t’agrada, o et sembla interessant, ens pots votar als Premis, tal com t’expliquen a: www.stic.cat/general/proces-de-votacio-premis-blocs-catalunya-2011/

T’agraeixo la teva participació, i ja saps, si consideres que els cotxes elèctrics poden esdevenir una tendència de futur o suposar un canvi cultural a nivell de mobilitat, ens pots donar el teu vot, i recomanar el vot als teus amics, també a Facebook o Twitter! Gracies!

Comparteix-ho!

One thought on “Els cotxes elèctrics als Premis Blocs Catalunya 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat