Els cotxes elèctrics ja son entre nosaltres

¿Estem preparats per als cotxes elèctrics?

A nivell general cada dia tenim un apunt més que ens fa agafar consciència sobre la presencia dels cotxes elèctrics: nous models de cotxes elèctrics que es presenten al mercat, nous punts de recàrrega que es planifiquen a diferents ciutats de Catalunya, fins i tot als peatges ja els tenen preparat un descompte (tv3 20/09/2011).

Son fets que ens fan pensar que els cotxes elèctrics ja son entre nosaltres… però encara els hem d’acabar de conèixer.

En aquest sentit, de cara a potenciar aquest bloc i els seus continguts, un dels objectius que ens marquem es establir contacte amb d’altres webs, associacions, i iniciatives al voltant dels cotxes elèctrics per poder compartir continguts amb un doble objectiu:

  • Per una banda poder compartir informació rellevant i de fonts de referència al voltant dels cotxes elèctrics.
  • Per d’altra que els nostres seguidors vagin agafant consciencia que la implantació dels cotxes elèctrics pot ser un canvi cultural al que ens haurem d’anar adaptant.

Es a dir, l’objectiu no es explicar com funciona un cotxe elèctric, sinó començar a prendre consciencia sobre quines solucions ens aportaran els cotxes elèctrics, i com podem adaptar-nos a aquest canvi cultural i tecnològic. Per quan arribi el moment que ens haguem de plantejar si ens comprem un vehicle elèctric, o no.

De moment sembla que anem pel bon camí, i el bloc de www.cotxeselectrics.cat es finalista dels Premis Bloc Catalunya 2011!

En qualsevol cas, tenim temps per comentar, i m’agradaria conèixer la teva opinió o experiència amb els vehicles elèctrics. Si t’interessa la temàtica, segueix-nos!

Comparteix-ho!

2 thoughts on “Els cotxes elèctrics ja son entre nosaltres

  • Teresa

    Si que es veritat que de mica en mica anem tenint més informació. L’altre dia vaig anar al Carrefour i vaig veure un lloc per a recarregar cotxes elèctrics. Espero que et serveixi, la propera vegada ja li faré una foto.

  • Xavier

    I tant, i als pàrkings també es poden veure llocs reservats per a la recàrrega dels cotxes elèctrics. Mirarem de fer una secció on afegir fotografies.

    Gracies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat