EXPOelèctric, la societat i els vehicles elèctrics

Això de la mobilitat elèctrica esta en marxa! de mica en mica, pas a pas, i amb iniciatives per a acostar a la societat les avantatges dels vehicles elèctrics.

Aquest es el cas de l’EXPOelèctric, una iniciativa que pretén començar a conscienciar a la societat sobre l’estalvi energètic i la conducció eficient, però també començar a presentar els vehicles elèctrics com a una alternativa vàlida (urbana i interurbana).

En aquest sentit s’han presentat diferents activitats entre el 21 i el 24 de setembre de 2011:

  • La Jornada Tècnica de la Motocicleta Elèctrica, organitzada pel CETIB.
  • La Ruta Elèctrica Barcelona-Circuit de Catalunya, organitzada per l’associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour, i en col·laboració amb el Circuit de Catalunya.
  • La Cursa ECOsèries, el primer campionat de conducció eficient en circuits d’Europa
  • L’Exposició i Jornada de Proves EXPOTEST ELÈCTRIC, que ofereix l’oportunitat de conèixer i provar tot tipus de vehicles elèctrics.

Us deixem l’enllaç per a més informació sobre l’EXPOElèctric i les seves activitats, de les que destacaríem l’efecte positiu que podem tenir aquestes accions per tal de començar a familiaritzar el ciutadà amb el vehicle elèctric, no oblidem que es tracta d’un canvi cultural important. I d’altra banda ens permet conèixer també qui hi ha al darrera d’aquestes iniciatives per a fomentar els vehicles elèctrics.

Per més informació: www20.gencat.cat

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat