Quin cotxe elèctric em compro?

Es l’hora de comprar un cotxe?

Ara que alguns no podrem circular per Barcelona, ja sigui per la conscienciació mediambiental, les restriccions de trànsit a les grans ciutats, o altres motius relacionats amb la renovació forçada dels automòbils… pot ser interessant plantejar-se quin vehicle convé adquirir, dins del ventall dels cotxes nets, elèctrics o híbrids endollables. Però, és l’hora de comprar-se un cotxe elèctric?

Per diferents motius, potser ens vam avançar tractant la temàtica dels cotxes elèctrics, aquest blog va quedar una mica parat, però de fet tan parat com la intenció de compra d’un cotxe elèctric. I és que la pregunta que ens plantejàvem, encara no té resposta.

Comparativa personal de cotxes elèctrics

Fa un parell de mesos que m’he quedat amb el cotxe al garatge, sense ús. Es tracta d’un cotxe de més de 10 anys, però tot i que va bé, i passa les ITV’s, aviat tindrà prohibit circular per Barcelona, i qui sap si per tota Catalunya.

Ara que la Generalitat s’anima a oferir ajudes per a la compra d’un cotxe elèctric he tornat a plantejar-me la possibilitat, i per tant de tornar a dinamitzar el blog, i mirar de trobar les respostes necessàries per determinar si val la pena o no, en l’àmbit personal, comprar un cotxe elèctric ara, abans que tot estigui realment preparat per a donar servei als usuaris elèctrics, perquè no oblidem que es tracta d’un canvi de filosofia, i ens caldrà punts de recàrrega, serveis addicionals, i elecricitat

Aquestes seràn algunes de les preguntes que ens interessarà tenir resposta:

  • De què em serveix un cotxe elèctric?
  • Els beneficis de la mobilitat elèctrica
  • Pros i contres dels vehicles elèctrics
  • On i com carregar un acte elèctric?
  • Quant costa un cotxe elèctric?
  • Quines marques tenen cotxes elèctrics?

D’aquesta manera, amb la comparativa, podré veure si només compleixo la condició de disposar d’un cotxe de més de 10 anys, i segueixo amb el dubte sobre que faran les elèctriques quan tothom tingui un cotxe, o una moto elèctrica… i és que tot i que queda una mica de camí per recórrer encara, val la pena fer-lo estan ben informat.

Quin cotxe elèctric em compro?

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat