Barcelona aposta per els vehicles elèctrics

Pot ser Barcelona la ciutat del vehicle elèctric? Barcelona està apostant per la mobilitat elèctrica amb l’objectiu de potenciar el sector automobilístic de Barcelona, i aconseguir millorar la qualitat de vida a la ciutat. En aquest sentit podem destacar dos iniciatives o reptes de Barcelona enfront els vehicles elèctrics:

  • Per una banda, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, i les empreses SEAT i Endesa estan treballant conjuntament a través de la plataforma Live Barcelona (Logística per a la Implementació del Vehicle Elèctric), l’estratègia per promocionar la mobilitat elèctrica a Barcelona.
  • D’altra banda, a Barcelona es celebrarà l’EV Battery Forum del 12 al 14 d’abril d’aquest any, i a més Barcelona ha guanyat la candidatura a celebrar el World Electric Vehicle Symposium and Exposition (EVS27) l’any 2013. Aquest últim es l’event més important sobre tecnologia i mobilitat elèctrica dins del sector.

Si Barcelona vol ser la ciutat del vehicle elèctric, nosaltres seguirem d’aprop aquestes iniciatives al voltant dels vehicles i els cotxes elèctrics a Barcelona.

Penses que Barcelona pot ajudar a promocionar els cotxes elèctrics?

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat