El cotxe elèctric com a servei

Quins son els serveis que ens ajudaran a utilitzar el cotxe elèctric?

Els futurs compradors dels cotxes elèctrics no som clients habituals que ens pensem en comprar un cotxe com a producte, sinó que requerim d’una solució molt més amplia al voltant d’aquesta tecnologia i de la mobilitat elèctrica.

En aquest sentit estem a la expectativa que sens solucionin molts dels dubtes existents actualment no només per l’autonomia i la recàrrega, sinó també per els serveis que necessitarem per fer funcionar el cotxe elèctric i mantenir les seves prestacions.

Per exemple, per a gaudir de la mobilitat elèctrica necessitarem utilitzar diferent serveis, i per això caldrà desenvolupar estacions de recàrrega públiques, programar sistemes de geolocalització dels punts de recarrega disponibles, o la preparació dels tallers per al manteniment dels cotxes elèctrics.

I fins i tot, filant més prim, si la xarxa elèctrica es bàsica per al desenvolupament del cotxe elèctric, i existeix la possibilitat de recarregar un cotxe al domicili particular, caldria conèixer quin serà el mecanisme de pagament o de facturació d’aquest servei.

En definitiva, caldrà valorar el cotxe elèctric també en base als serveis que ens ajudaran a utilitzar-ho. Que n’opines?

Comparteix-ho!

2 thoughts on “El cotxe elèctric com a servei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat