El Renault Twizy, un cotxe pràctic

El Renault Twizy, segons les novetats del Saló de Ginebra costarà 6.990 euros i es començarà a comercialitzar durant aquest any, tindrà una autonomia de fins a 115 quilòmetres, i el client podrà llogar la bateria amb una subscripció mensual. Teniu més informació sobre aquesta noticia a www.motorpasion.com

El més destacat del Renault Twizy sembla ser el seu preu, similar al de un scooter de tres rodes, i que es tracta d’un vehicle elèctric que vol ser pràctic, pensat per a les necessitats dels trajectes de la feina a casa, o per anar de compres.

El Renault Twizy pot ser un bon exemple per a començar a comparar les característiques dels cotxes elèctrics, com l’autonomia (depenent de les condicions de circulació), la recàrrega en endolls normals, la seguretat del conductor (carcassa, frens, airbags), la capacitat del portaequipatges (si en té), la comoditat (so, Bluetooth, navegador), etc..

Una de les avantatges del Twizy sembla ser el preu, la mida reduïda, i que pot ser molt pràctic en zones urbanes. En aquest sentit, es el tercer vehicle elèctric de Renault, a més del Fluence Z.E. i Kangoo Z.E., previstos també per la tardor del 2011.

¿Qué et sembla el Renault Twizy?

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat