Les motos elèctriques a Barcelona

Tot i que els vehicles elèctrics han de superar una sèrie de barreres per a la seva implantació sembla clar que en un futur haurem de conviure amb les motos elèctriques per la ciutat, i en concret a Barcelona.

I es que segons les conclusions d’un Estudi del RACC sobre la Moto Elèctrica a Barcelona, els vehicles més preparats per iniciar una transició (dins la mobilitat elèctrica) a Barcelona, són les motocicletes i ciclomotors elèctrics.

En aquest sentit, El RACC va estudiar l’any passat l’impacte econòmic i l’opinió dels usuaris envers les motos elèctriques, i va plantejar les passes a seguir per a la seva implantació. I en aquest sentit, una de les conclusions es que la moto elèctrica ja és prou competitiva en cost i prestacions com per competir amb la moto tèrmica.

Tot i que el desconeixement del usuari enfront dels vehicles elèctrics es gran, i el parc de motocicletes elèctriques venudes encara es reduït, una altra de les conclusions es que es podria aconseguir que unes 21.000 motos elèctriques circulin per Barcelona el 2014.

Pots accedir a més informació a través de saladepremsa.racc.cat

¿Que en penses de les motos elèctriques?

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat