Pla d’accions 2012 per als cotxes elèctrics

¿Quines accions s’estan planificant a nivell d’Espanya per a fomentar l’us dels cotxes elèctrics?

Seguint amb la informació rellevant sobre els cotxes elèctrics, arrel d’una referència del Ministre de Industria, sembla ser que la previsió es que a finals del 2012 hi hagi circulant per les carreteres fins a 70.000 vehicles elèctrics purs, híbrids, i híbrids endollables.

En aquest sentit podem destacar 3 aspectes a tenir en compte per a la nostra valoració dels cotxes elèctrics:

  • En primer lloc la pròpia referència del Ministre als cotxes elèctrics purs, híbrids, i híbrids endollables. Possiblement els 2 darrers seran els que obrin una mica de camí.
  • Recordar les ajudes per a la compra de vehicles elèctrics, amb subvencions que podien arribar, segons el cas, fins al 25% del preu, amb els topalls corresponents.
  • De cara a gestionar aquestes ajudes als vehicles elèctrics, i poder facilitar tota la informació al respecte, s’ha posat en marxa la plataforma SITVE (www.sitve.es), que recomanem donar-li una ullada. Nosaltres també ho farem.

Sembla que esta tot ben planificat, com a mínim a nivell d’ajudes estatals per a fomentar la compra de cotxes elèctrics. Seguirem d’aprop aquestes previsions per als cotxes elèctrics al 2012…

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat