Son competitius els cotxes elèctrics?

Interessant article que per una banda presenta els models de cotxes elèctrics existents al mercat i per l’altra planteja el dubte al voltant de les ventes dels cotxes elèctrics a Espanya.

Encara hi ha massa moviments dins el sector del motor al voltant del cotxe elèctric, per una banda les marques que preparen els seus models de cotxes enxufables, les aliançes entre les elèctriques i l’entorn tecnològic per a definir la xarxa de recàrrega, la posició del Govern, etc.. En definitiva massa moviment per a que el futur comprador (nosaltres) puguem prendre partit per un model o altre o fins i tot per decidir si en volem un de cotxe elèctric.

  • Hi ha tota una serie de diferents models amb les seves prestacions, ja sigui: Preus, Temps de recàrrega, Autonomia, Potencia, Velocitat, Mida.
  • Hi ha tota una sèrie de característiques i prestacions per als models de cotxes elèctrics actuals: Citroen C-Zero, Peugeout iOn, Mitsubishi i-Miev, Think City, Nissan Leaf.

Segons l’article, el cotxe elèctric i els models de cotxes elèctrics actuals encara no son del tot competitius (limitada autonomia, xarxa de recàrrega fluixa, elevat temps de recàrrega,…), i no s’espera que a curt termini ho puguin ser.

Font: Expansion.com

¿Penses que els models actuals de cotxes elèctrics poden ser competitius?

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Premis Bloc Catalunya

La realitat